Ghidul Serviciilor
Andava Grup Hidroizolatii Prahova
inapoi la firma 138 vizite
Poza Reparatii si mentenanta hale industriale
Foto

Andava Total Hidro s-a axat pe partea de anvelopari hale in special lucrari de hidroizolatii avand lucari la nivel national, avand in portofoliu lucrari in Alianso Business Park Ploiesti, unul dintre cele mai mari parcuri private din Romania unde Andava a executat intreaga alvelopare acum executand si partea de mentenanta. Grupul Andava a acumulat pe parcursul anilor experineta si incredere in piata romaneasca prin colaborari cu firme din domeniu recunoscute si respectate pe piata contructiilor din romania.

Printre clientii Alianso Business Park pentru care am efectuat lucrari de anvelopare si mentenanta hale industriale se numara Schlumberger, Coficab, depozit Farmexpert, Lufkin Ploiesti si altii. Avem mentenanta cu una din cele mai mari firme din Prahova, Ozstasar Ploiesti, pentru punctele de lucru la Paulesti si Urlati. De asemenea, am efectuat lucrari dementenanta hale pentru Mall-urile din Targu Mures, Braila.

Suntem mandri sa avem increderea unora din cele mai mari brand-uri din Romania. Andava Total Hidro ofera mentenanta pe jumatate din magazinele Metro din Romania ( nord si sud , sudest) inclusiv Bucuresti si Praktiker Romania.

Andava Total Hidro are o divizie special pregatita pentru interventii de mentenanta hale la nivel national formata din echipe profesioniste pentru constatare si reparatii intr-un timp foarte scurt. Pentru noi este foarte important sa avem clienti multumiti care sa ne poata recomanda cu incredere si altor parteneri. De aceea, oferim solutia se da pe loc iar interventia se face in cel mai scurt timp posibil.

Hidroizolatii cu membrane PVC | Hidroizolatii bituminoase | Hidroizolatii cu membrane FPO | Hidroizol

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.