Ghidul Serviciilor
Unik Design - Birouri Cu Reglaj Electric, Scaune Si Mobilier Comercial, Brasov
inapoi la firma 150 vizite
Poza Bucatarii Unik Design
Foto

Cu totii ne dorim ca bucataria noastra sa fie un fel de 3 in 1, mai precis, sa fie functionala , sa aiba stil si sa ne simtim confortabil in timpul petrecut in acest loc.  UnikDesign va ofera exact ceea ce va doriti si va si surprinde placut cu accesoriile si finisajele de actualitate. In zilele noastre gatitul este ridicat la rang de arta, astfel, acesta trebuie sa aiba loc intr-un loc pe masura, de aceea bucatariile UnikDesign, au acel ceva unic, care face diferenta si claseaza acest spatiu la nivelul unei incapaeri in care se petrec lucruri unice.

Fiecare persoana are propriile asteptari de la bucataria sa, intrucat se intampla ca majoritatea timpului sa il petrecem in acest loc, asa ca UnikDesign va intampina cu o gama variata de culori, accesorii, dotarii, finisaje,elemente suplimentare, feronerie, design, stil. Recomandarea noastra, a echipei de lucru , este sa veniti in magazinul nostru de prezentare, sa discutati cu un specialist din cadrul companiei noastre si impreuna sa proiectati bucataria dupa bunul dumneavoastra plac.

Fiecare corp de mobilier al bucatariei la comanda, este atent realizat, conform specificatiilor tehnice , astfel incat sa se incadreze, la milimentru, conform masuratorilor, in incaperea destinata aromelor si gusturilor de neuitat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.