Ghidul Serviciilor
Tebex Electric & Securiti Instalatii Electrice, Alarme Imobil Bacau
inapoi la firma 91 vizite
Poza ALARME INCENDIU
Foto

TEBEX MANAGEMENT GRUP detine certificarile necesare pentru instalarea si întretinerea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare în caz de incendiu. Echipamentele provin de la furnizori renumiti din domeniu si garanteaza fiabilitate si siguranta în utilizare.

Sistemele de alarme incendiu sunt perfect adaptate spatiilor pe care le deservesc, indiferent ca este vorba de cladiri de birouri, institutii publice, spitale, parcuri industriale sau ansambluri rezidentiale.

Principiul pe baza caruia functioneaza sistemele antiincendiu este urmatoarul: daca senzorul detecteaza fum sau o crestere a temperaturii, precum si sunetul produs la impactul spargerii unui geam, atunci sirenele suna pentru a alerta persoanele aflate in incapere de aparitia unui incendiu si de urgenta evacuarii cladirii.

 

Elemente ce compun sistemul de incendiu

Tipuri de semnale transmise prin sirene

Oferta noastra cuprinde sisteme de detectie incendiu conventionale si adresabile ale caror componente sunt:

Serviciile noastre de montaj si intretinere a sistemelor de detectie incendiu cuprind sisteme integrate de alarme incendiu, proiectare si instalarea tehnologiei de catre personalul nostru tehnic. Aveti posibilitatea sa optati pentru una din cele doua variante de centrala existente conventionala sau adresabila. Ceea ce face diferenta intre ele este modul de conectare a detectorilor, numarul acestora, citirea si interpretarea informatiilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.