Ghidul Serviciilor
Tebex Electric & Securiti Instalatii Electrice, Alarme Imobil Bacau
inapoi la firma 91 vizite
Poza BRANSAMENTE ELECTRICE
Foto

Societatea noastra proiecteaza si executa instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane la tensiunea nominala de 0,4kv. Firma este atestata ANRE si agreata DELGAZ GRID SA pentru proiectarea si executia de bransamente electrice.

Documente necesare pentru obtinerea ATR (Avizului Tehnic de Racordare) pentru clienti casnici si clienti asimilati clientilor casnici (asociatiile locatari, camine, case e copii, etc):

 

Bransamente electrice aeriene realizeaza legatura dintre linia electrica aeriana de distributie a intreprinderii furnizoare de energie si firida de bransament a consumatorului. Realizarea bransamentelor electrice aeriene se realizeaza in functie de mai multi factori cum ar fi:

Bransamente electrice subterane realizeaza legatura dintre cablul de la reteaua electrica de distributie si nisa abonatului. Acest tip de bransament electric se poate racorda direct, din cablul principal de alimentare, pentru alimentarea consumatorilor la care este imposibila realizarea de bransamente electrice aeriene.Va prezentam cateva conditii tehnice care trebuie avute in vederea proiectarii si executarii unui bransament electric subteran:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.