Ghidul Serviciilor
Tebex Electric & Securiti Instalatii Electrice, Alarme Imobil Bacau
inapoi la firma 91 vizite
Poza INTERFOANE SI CONTROL ACCES
Foto

Interfoane, videointerfoane si control acces

Sistemele de interfonie sau videointerfonie sunt elemente de baza pentru securitatea cladirilor, asigurând trierea persoanelor care au drept de acces, reducerea încercarilor de patrundere neautorizata, diminuarea tentativelor de furt.

Sistemele de interfonie sunt folosite pentru securizare locuintelor sau a spatiilor rezidentiale prin comunicarea facila dintre utilizatori fara a intensifica traficul persoanelor in cladiri. Pentru a intra in incinta cladirii, proprietarii vor utiliza cartela, cod sau cheie. Din interiorul apartamentului, acestia vor comanda deschiderea yalei pentru accesul persoanelor straine cu care au comunicat, in prealabil la interfon.

Sistemele de videointerfonie – reprezinta tot un mijloc de verificare a persoanelor care urmeaza sa intre in cladire pentru aprobarea sau restrictionarea accesului acestora. Sistemele de videointerfonie ofera, in plus, oportunitatea de a vedea interlocutorul cu sau fara comunicare audio. Videointerfonul este compus din: camera video exterioara, sursa de tensiune, monitor video, cabluri pentru transmisie/receptie semnal. Majoritatea sistemelor de videointerfonie se monteaza cu monitoare aditionale, astfel incat, la o casa cu mai multe etaje, puteti opta pentru instalarea unui monitor la fiecare etaj;

Service si mentenanta – in cazul in care aveti deja un sistem de interfonie sau videointerfonie care prezinta probleme de functionare, vom trimite o echipa de specialisti care va depista si va remedia problema cu maxima promptitudine. Atat pentru sistemele montate de noi, cat si pentru sistemele anterior instalate, putem incheia contracte de service si mentenanta.

 

Sistem de control acces – echipament. servicii de instalare si mentenanta.

La toate aceste, se adauga faptul ca ultimele tehnologii din domeniul interfoniei si al controlului accesului pot asigura si un management al evacuarilor initiale în caz de urgenta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.