Ghidul Serviciilor
Tebex Electric & Securiti Instalatii Electrice, Alarme Imobil Bacau
inapoi la firma 92 vizite
Poza SUPRAVEGHERE VIDEO
Foto

Sistemele de supraveghere video sunt utilizate la urmarirea si inregistrarea imaginilor dintr-un spatiu care trebuie supravegheat si se adreseaza, in principal, acelor spatii in care se desfasoara diferite activitati. Beneficiile sunt majore, printre acestea numarandu-se reducerea costurilor si riscurilor comparativ cu paza umana, diminuarea tentativelor de furt, posibilitatea de integrare cu sistemele de control acces si detectie incendiu pentru un control centralizat. Obiectivele principale ale sistemului de  supraveghere video sunt urmatoarele:

Mijloacele de supraveghere video pot fi utilizate atat in spatii inchise, precum magazine sau sedii de banci, precum si in spatii deschise sau destinate publicului, inclusive pe caile publice de acces.

In cazul in care doriti sa achizitionati un sistem de supraveghere video, va propunem o consiliere inainte de realizarea acestui demers. Oferta de servicii pentru sistemele de supraveghere video:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.