Ghidul Serviciilor
Siveco Auto Vulcanizare Si Spalatorie Auto Bucuresti
inapoi la firma 130 vizite
Poza SPALATORIE AUTO
Foto

Spalatoria noastra dispune de 6 rampe de spalare turisme, 3 rampe pentru microbuze si 2 rampe pentru camioane sau autocare.

Suntem printre putinele spalatorii auto din Bucuresti care au o incinta cu inaltimea de 8 metri. Spalatoria auto este capabila sa suporte camioane si autocare cu inaltimea de pana la 8 metri.

Jeturile folosite (KARCHER, Germania) sunt echipate cu boiler pentru incalzit apa instantaneu pana la 90 de grade. Apa incalzita este necesara atat pentru spalarea motorului cat si pe timpul iernii, perioada in care spalam doar cu apa calda!

Solutiile ecologice folosite de catre personalul nostru sunt produse in Italia (MAFRA) si in Belgia (KENOTEK).

Spalarea masinilor se face fara atingerea directa a personalului. Carpele folosite la stergere sunt intotdeauna noi si de cea mai buna calitate!

OPERATIUNILE DE INTERIOR

Pe langa operatiunile clasice de curatare va oferim posibilitatea curatarii tapiteriei si plafonului cu spuma activa speciala si cu aparat de lichide, reusind astfel sa dati un nou parfum masinii dumneavoastra dar si un nou aspect interior.

OPERATIUNILE DE EXTERIOR

Polisam masini matuite, patate sau zgariate cu aparatura marca AEG si polis profesional 3M.

Acest procedeu are patru etape:

Durata de lucru pentru acest procedeu este de 4-5 ore, in functie de masina.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.