Ghidul Serviciilor
Siveco Auto Vulcanizare Si Spalatorie Auto Bucuresti
inapoi la firma 130 vizite
Poza VULCANIZARE SI SERVICE ROTI
Foto

Va oferim o gama variata de operatiuni pentru intretinerea sau repararea jantelor si anvelopelor autoturismului dumneavoastra.

Pe langa faptul ca dispunem de o capacitate dubla fata de o vulcanizare obisnuita, la noi aveti si posibilitatea de a spala masina, in conditii foarte bune, in cadrul aceleiasi incinte.

Va oferim si o varietate de anvelope noi, de la marci low-cost (DEBICA, MATADOR, SAVA etc.) pana la anvelope premium (BRIDGESTONE, FIRESTONE, PIRELLI, GOOD-YEAR, BF GOODRICH, NOKIAN etc.).

Sectiunea de vulcanizare si service roti este echipata cu aparatura performanta si de cea mai buna calitate.

Dispunem de urmatoarele echipamente:

Prin procedeele si serviciile oferite de firma noastra economisiti bani si timp, nemaifiind nevoie sa achizitionati anvelope care, in unele cazuri, ajung la sume foarte mari.

Reparam si galmele aparute anvelopelor in urma loviturilor. In acest caz procedeul fiind foarte simplu: in urma loviturii pneului, pe partea exterioara se rup cordurile; printr-o interventie simpla si cu ajutorul unor materiale speciale, intarim pe interior partea avariata evitand astfel o explozie a anvelopei sau chiar un accident.

Toate echipamentele enumerate mai sus, alaturi de personalul calificat, ne ajuta sa venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

 

In incercarea de a pastra clientii ce intra in service-ul nostru in fiecare anotimp, acordam bonuri de montaj gratuit chiar daca anvelopele nu sunt noi si nu sunt cumparate de la noi, singura conditie este sa faceti cel putin un schimb pe care il veti achita, apoi veti plati doar echilibratul rotilor. Puteti economisi astfel pana la 60 Lei pentru fiecare schimb. Cu noi injumatatiti suma alocata pentru schimbul vara - iarna si invers!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.