Ghidul Serviciilor
Foisoare Art Design - Terase, Pergole, Foisoare Din Lemn Masiv, Copaceni / Giurgiu
inapoi la firma 230 vizite
Poza Spatii de joaca
Foto

Societatea noastra realizeaza orice tip de loc de joaca pentru bucuria celor mici. Noi putem sa aducem bucuria copiilor chiar la tine in curte. Lemnul se prelucreaza aditional sa nu existe aschii sau colturi ca sa se raneasca.

Spatiile de joaca sunt realizate din lemn natural intreg uscat.Materialul lemnos este finisat extra ,vopsit si tratat impotriva ciupercilor, a mucegaiului si a insectelor.

Are rezistenta indelungata la razele UV si rezistenta mecanica ridicata.

Acoperit cu bait si lac pe baza de apa, este rezistent la intemperii.

Cu forme curbe si luciu ridicat, permite alunecarea cu usurinta.

Locul de joaca este recomandat pentru uz rezidential.

Toboganele pe care vi le oferim sunt confectionate din poliesteri armati cu fibra de sticla, în amestec cu alti aditivi, materia prima fiind numai de import.  

Testate în laboratoare speciale, aceste tobogane ofera siguranta copiilor dumneavoastra prin rezistenta înalta la rupere, prin gradul redus de propagare a focului, dar si prin calitatea cu care sa realizat lucrarea.

Toboganele sunt confectionate pe matrite speciale, pe tipuri si dimensiuni diferite, pentru a multumi o gama cât mai larga de utilizatori. Avem astfel tobogane drepte de 1,5 m, de 2,5 m, si de 3,5 m, dar si tobogane spiralate sau cilindrice .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.