Ghidul Serviciilor
Princess Ballroom & Events Salon De Evenimente Bucuresti
inapoi la firma 52 vizite
Poza Princess Ballroom
Foto

Într-un ambient original, Princess Ballroom&Events vă invită să petreceti fiecare moment important din viata dumneavoastră într-un stil unic, cu bun gust si cu amintiri memorabile!

A alege restaurantul nostru inseamnă a alege savoarea, fascinatia si eleganta la preturi deosebit de accesibile intr-o atmosfera imbietoare si relaxantă.

Princess Ballroom & Events , cel mai potrivit restaurant pentru organizarea de nunti, botezuri, evenimente, petreceri aniversare, petreceri corporate, aflandu-se in topul preferintelor celor ce vor sa-si organizeze si sa celebreze evenimente importante din viata.

Despre noi Princess Ballroom & Events -dispune de 3 sali prima dintre ele avand o capacitate de 150 de oameni, cea de-a doua sala poate gazdui un numar de 200 de persoane, iar ultima avand o capacitate de 400 de invitati. Astfel prin amplasarea centrala, eleganta si rafinamentul salilor, Princess Ballroom&Events este locul perfect pentru dumneavoastra

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.