Ghidul Serviciilor
First Business Protect Protectia Muncii Timisoara
inapoi la firma 82 vizite
Poza Cercetare accidente de munca
Foto

Reprezinta accident de munca vatamarea violenta a organismului, precum si intoxicatia acuta profesionala, care au loc in timpul procesului de munca sau in indeplinirea indatoririlor de serviciu si care provoaca incapacitate temporara de munca de cel putin 3 zile calendaristice, invaliditate ori deces (Art. 5, lit. g din Legea 319/2006).

Desi nimeni nu-si doreste accidente de munca in companie, ele se produc. Oamenii sunt supusi greselilor si implicit, accidentelor. Daca a voastra companie nu detine un delegat intern pe parte de SSM care sa se ocupe cu cercetarea accidentelor de munca in cazul in care acestea se ivesc, veti fi nevoiti sa apelati la o firma din exterior. Firma noastra va sta la dispozitie in acest sens si va ofera cele mai bune servicii de cercetare accidente de munca, suport in relatia cu ITM si alte institutii ale statului (politie-parchet) in vederea comunicarii datelor necesare cercetarii, prevazute de HG 1425/2006.

Ce contine serviciul de cercetare accidente de munca oferit de noi

Vom trece in evidenta in cele ce urmeaza cele mai des intalnite tipuri de accidente catalogate drept accidente de munca

Clasificarea accidentelor de munca

Accidentele de munca se clasifica in patru mari categorii. Avem accidentul ce produce o incapacitate temporara de munca de cel putin 3 zile (conditia principala de incadeare in categoria accidentelor de munca), avem accidentul care produce invaliditate (pierderea de membre si incadrarea in randul personalor invalide), accidentele mortale (cele care sunt soldate cu decesul la locul de munca a unui angajat) si nu in ultimul rand, avem  accidentul colectiv (sunt accidentate in acelati timp mai mult de 3 persoane)

Cine se poate ocupa de cercetarea accidentelor de munca?

In primul rand, trebuie precizat faptul ca acele companii care nu detin un responsabil SSM angajat, sunt obligate prin lege sa apeleze la servicii de cercetare accidente de munca externe si nu numai. Compania noastra este autorizata din punct de vedere SSM si poate cerceta accidentele de munca. Accidentele care au produs invaliditate, deces vor fi cercetate de catre ITM iar Ministerul Solidarutatii Sociale va investiga accidentele de munca colective generate de avarii sau explozii, potrivit legii 319/2006, articolul 29. Punem la dispozitia dumneavoastra cele mai calitative servicii de cercetare accidente de munca Timisoara, efectuate de personal ce detine experienta de 6 ani in acest domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.