Ghidul Serviciilor
First Business Protect Protectia Muncii Timisoara
inapoi la firma 82 vizite
Poza Consultanta situatii de urgenta
Foto

Intr-o societate comerciala sau institutie publica, pot aparea evenimente neprevazute in care angajatii sa fie pusi in fata unor situatii de urgenta. Cele mai frecvente incidente catalogate drept situatie de urgenta sunt bineinteles incendiile.

Oferim servicii de aparare impotriva incendiilor Timisoara, consultanta de specialitate pentru instruirea personalului companiei/institutiilor. Cu cat angajatii vor fi mai bine instruiti in domeniul situatiilor de urgenta, cu atat vor fi mai protejati in cazul in care aceste evenimente neplacute se ivesc. De asemenea, compania noastra elaboreaza documentele prevazute de legea 307/2006 (prevenirea si stingerea incendiilor), si ofera suport activ conform contractului in cadrul controalelor din partea I.S.U. prin intocmirea documentatiei conforme cu procesul verbal si consiliere in vederea reglementarii neregulilor descoperite in urma controalelor specifice.

Oferta noastra pe parte de servicii situatii de urgenta include:

  • Abonament lunar si asistenta
  • Asistenta de specialitate in cazul controalelor ISU.
  • In cazul in care aveti dosarul cu documentele cerute de lege intocmit deja, se poate face direct un audit fara sa mai fiti nevoiti sa platiti intreaga documentatia.
  •  

    Conform legilor in vigoare, compania noastra ofera urmatoarele servicii de aparare impotriva incendiilor - documente pentru intocmirea dosaului

     

    Abonamentele lunare si asistenta pentru servicii situa?ii de urgen?ă includ:

     

    Venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii situatii de urgenta Timisoara si stingere a incendiilor, prestate de personal autorizat, capabil sa intocmeasca rapid si corect toata documentatia necesara din acest domeniu.

    In cazul in care aveti intreg dosarul S.U. cu documentele cerute de lege intocmit deja, se poate face direct un audit S.U. fara sa mai fiti nevoiti sa platiti intreaga documentatie. 

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.