Ghidul Serviciilor
First Business Protect Protectia Muncii Timisoara
inapoi la firma 82 vizite
Poza Coordonare santiere
Foto

Conform, HG 300/2006 si legii SSM 319/2006, santierele temporare sau mobile AU OBLIGATIA  sa implementeze proceduri optime in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca, atat pentru faza de proiectare cat si pentru faza de executie.

Compania noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne si rapide servicii de coordonare santiere, avand in spate personal calificat in institutii SSM cu peste 900 de angajati. Vom reusi sa intocmim planul SSM pentru coordonarea santierului in faza de proiect in cel mai scurt timp posibil si de asemenea, vom reusi sa coordonam activitatea SSM a santierului si in timpul executiei fara probleme, la cele mai convenabile preturi. (Preturile noastre sunt negociabile pentru fiecare lucrare in parte si difera, evident, in functie de complexitate). De asemenea, ale noastre servicii de coordonare santiere Timisoara in faza de executie includ relatia cu ITM si vizite la locul constructiei, conform intelegerii cu beneficiarul si a legislatiei aflate in vigoare in acest moment.

Ce cuprind serviciile de coordonare santiere oferite de compania noastra

Mare atentie, nu oricine poate sa presteze servicii de coordonare santiere Timisoara. Doar cei care au calificare in acest sens ori experienta profesionala de minim 5 ani in arhitectura sau constructii pot ocupa aceasta functie. Compania noastra ofera servicii de coordonare santiere in mod legal, oamenii nostri detin atat experienta in domeniu cat si calificare, atestare profesionala de specialitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.