Ghidul Serviciilor
First Business Protect Protectia Muncii Timisoara
inapoi la firma 82 vizite
Poza Protectie civila
Foto

Oferim servicii de protectie civila la cele mai bune preturi, in termenii legii 481/2004. Aceste servicii de protectie civila includ atat pregatirea populatiei dar si a angajatilor diverselor companii/institutii publice, pregatirea serviciilor voluntare sau private pentru situatii de urgenta, pregatirea personalului cu functie de conducere in domeniul protectiei civile, precum si a personalului de specialitate.

Asiguram toata gama de servicii de protectie civila Timisoara si consultanta institutiilor publice si agentilor economici aflati in localitati ce se confrunta cu probleme, coordonam activitatea de prevenire, protectie si interventie in situatii de urgenta, precum si organizarea restabilirii capacitatii de interventie a serviciului de urgenta voluntar sau privat pentru situatii de urgenta la incheierea misiunilor specifice. Oferim aceste servicii de protectie civila oriunde in Romania, in special in zona de vest si sud-vest.

Prin intermediul acestor servicii de protectie civila Timisoara, ne putem ocupa de urmatoare probleme

Va stam asadar la dispozitie cu servicii de protectie civila complete, prestate de personal calificat si autorizat, avand in spate o bogata experienta pe parte de securitate si sanatate in munca.

In cazul in care aveti intreg dosarul pentru servicii de protectie civila cu documentele cerute de lege intocmit deja, se poate face direct un audit Protectie Civila fara sa mai fiti nevoiti sa platiti documentatia. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.