Ghidul Serviciilor
First Business Protect Protectia Muncii Timisoara
inapoi la firma 82 vizite
Poza Securitate si sanatate in munca
Foto

Conform legii 319/2006 si a HG1425/2006, compania noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu documentatia completa in domeniul SSM, atat pentru agenti comerciali cat si pentru institutii publice. Angajatii nostri detin o experienta de peste 6 ani in prestare servicii de SSM (Protectia muncii) si astfel, vom reusi sa va oferim servicii de securitate si sanatate in munca atat complete, cat si personalizate, in functie de necesitati, oriunde in Romania. Apelarea la ajutor extern pe parte de SSM (sanatate si securitate in munca) este imperios necesara si obligatorie pentru toti agentii comerciali ce detin angajati si pentru toate institutiile publice.

Oferta noastra pe parte de servicii de SSM (Protectia muncii) include:

  • Abonament lunar si asistenta
  • Asistenta de specialitate in cazul controalelor ITM
  • In cazul in care aveti un dosar SSM complet, cu documentele cerute de lege intocmit deja, se poate face direct un audit SSM fara sa mai fiti nevoiti sa platiti intreaga documentatia.
  • Pe langa cele specificate mai sus, noi va mai putem ajuta si cu urmatoarele servicii de SSM (Protectia muncii) Timisoara:

     

    Abonamentul lunar include urmatoarele servicii de SSM:

    Personalul nostru este calificat pentru a presta servicii de SSM Timisoara – exista in companie specialist SSM, evaluator de risc – asa ca vom reusi intotdeauna sa aducem in prim plan calitatea si rapiditatea.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.