Ghidul Serviciilor
Try Grup Fabricare Betoane Botosani
inapoi la firma 108 vizite
Poza Servicii oferite
Foto

SERVICII DE INCHIRIERI DE UTILAJE Punem la dispozitia clientilor nostrii o gama variata de utilaje : autobasculante , trailere , excavatoare , cilindru compactor , autogreder, autobetonere, pompe de beton, etc

SERVICII DE TESTARI DE LABORATOR Firma SC TRY GRUP BETOANE SRL are in dotare un laborator pentru incercari fizico-mecanice pentru materiale de constructii , laborator autorizat de gradul III de catre ISC. Personalul laboratorului este personal cu un inalt grad de calificare ( laboranti si ingineri de profil ) cu experienta de peste 25 de ani in domeniul materialelor de constructii si silicatice. Prin intermediul laboratorului verificam si controlam permanent productia de agregate , betoane , in conformitate cu reglementarile de produse si cu certificatele emise pentru controlul productie in fabrica(CPF), astfel incat clientii nostrii sa beneficieze de produse de cea mai buna calitate.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.