Ghidul Serviciilor
City Gardens - Ansamblu De Vile, Otopeni / Ilfov
inapoi la firma 197 vizite
Poza City Gardens Otopeni - detalii complex
Foto

Vile individuale 4 camere complex OTOPENI CITY GARDENS –  FAZA 5 – P+1, formate din living + 3 dormitoare; bucatarie; 3 bai; 2 locuri de parcare auto in curte; terasa exterioara=15mp; suprafata  construita=145mp; suprafata teren=330mp.

Strada este asfaltata pana la intrarea in complex.

Proiectul de case va cuprinde un numar total de 151 vile exclusiv Individuale din care 80% din proprietati sunt deja contractate.

Fiecare cumparator primeste in proprietate cota parte din terenul de sport, zonele verzi, locul de joaca pentru copii, statie de epurare a complexului si piscina exterioara.

Vilele se predau racordate la utilitati: gaze, lumina, apa (ApaNova- Veolia Otopeni), statia de epurare proprie a complexului, cablu tv-internet prin fibra optica de la Rds-Rcs.

Pretul include toate finisajele interioare si exterioare pentru care avem mai multe modele si culori de gresie, faianta, parchet, usi din care va puteti personaliza interiorul casei.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.