Ghidul Serviciilor
Metal Line Automatic Carcase Sudate De Armatura Constanta
inapoi la firma 124 vizite
Poza Stalpi si grinzi din Otel Beton Fasonat
Foto
Foto
Foto

Metal Line Automatic S.A. realizeaza elemente pre-ansamblate; grinzi si stalpi din bare si etrieri din fier beton fasonat. Aceste structuri in cadre sunt concepute pentru a prelua si a transmite integral toate incarcarile orizontale si verticale care actioneaza asupra constructiei. Deoarece, armaturile trebuie realizate exact ca in proiectele de rezistenta, fabrica noastra va folosi exact marcile de armatura si dimensiunile indicate in proiectul de rezistenta.

Tipuri de armare stalpi si grinzi1. Armarea longitudinala se realizeaza cu bare pe fiecare colt, uneori si cu suplimentari pe unele laturi.2. Armaturile transversale se realizeaza cu etrieri, cu rol de a tine impreuna barele longitudinale.Aceste caracteristici se aplica indiferent de forma stalpilor si a grinzilor in plan (dreptunghiulari, circulari, in forma de L sau T).

 

Fabrica noastra are capacitatea de a onora toate comenzile de elemente pre-ansamblate sudate sau prin legare in dimensiunile cerute de beneficiarii directi sau constructori. Separat, oferim transportul produselor pana la santierul de lucru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.