Ghidul Serviciilor
Era Management Solutions Recuperari Creante Comerciale Bucuresti
inapoi la firma 90 vizite
Poza Colectare creante
Foto

Colectarea creantelor reprezinta procesul de colectare pe cale amiabila, a unor pachete de debite cu scadente depasite intre 1-45 de zile, a caror plata este intarziata in mod repetat.

Serviciul de colectare este destinat clientilor care emit lunar un numar mare de facturi, datorita domeniului lor de activitate si care genereaza un numar insemnat de debitori. Procedura de colectare presupune transmiterea catre debitor a doua notificari de plata amiabile, la un interval de 7 zile calendaristice una fata de cealalta.

Nu am investit in programe automate de apelare, spre deosebire de majoritatea agentiilor de colectare a datoriilor, preferand contactul de la om la om, lucru ce imbunatateste comunicarea cu debitorul si in acelasi timp creste rata de succes. Pentru ca partenerii de afaceri sunt importanti, mentinerea relatiilor comerciale este prioritatea noastra in colectare creantelor.

Serviciul de colectare a debitelor, va este oferit sub forma de abonament lunar foarte avantajos, al carui cuantum se negociaza de la caz la caz si/sau sub forma unui comision de success care se negociaza in functie de numarul debitorilor predati in lucru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.