Ghidul Serviciilor
Era Management Solutions Recuperari Creante Comerciale Bucuresti
inapoi la firma 90 vizite
Poza Recuperare Debite
Foto

Serviciul de recuperare debite presupune un grad sporit de complexitate, in care demersurile sunt personalizate in functie de fiecare dosar in parte, tinandu-se cont de solvabilitatea si raspunsurile primite de la debitori. Debitele care se incadreaza in serviciul de recuperari creante, au scadente cuprinse intre 45 de zile si termenul general de prescriptie de 3 ani, tinand cont de termenele de prescriptie speciale de un an pentru anumiti profesionisti (contabili, arhitecti, notari publici, ingineri, executori judecatoresti, etc.) si de doi ani pentru serviciile prestate in baza contractelor de asigurare, reasigurare sau de intermediere.

Ne puteti transmite documentele care stau la baza creantei dumneavoastra folosind adresele de mail, posta/curier sau fax. Pentru preluarea cazului dumneavoastra, vom incheia impreuna un contract de mandat comercial. Vom incerca in prima etapa recuperarea creantei in zona amiabila. Serviciul de recuperari creante cuprinde: preluarea si analiza evidentelor sumelor neincasate, investigatii ale solvabilitatii debitorului, investigatii privind identificarea administratorilor si asociatilor societatii, contactarea telefonica a debitorilor, transmiterea catre acestia a unor scrisori de punere in intarziere, notificari si somatii succesive, prin posta, e-mail, fax, intalniri directe.

Onorariul de success ERA Management Solutions, va fi stabilit in momentul incheierii contractului de mandat, in functie de valoarea si vechimea debitului. Plata integrala a comisionului de succes se face la final, dupa recuperarea efectiva a sumelor de bani restante si proportional cu acestea, cu exeptia cazurilor in care este perceputa o taxa de administrare dosar, care se achita la data semnarii contractului de mandat, respectiv a actelor aditionale la acesta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.