Ghidul Serviciilor
Era Management Solutions Recuperari Creante Comerciale Bucuresti
inapoi la firma 90 vizite
Poza Reprezentare in instanta
Foto

ERA Management Solutions lucreaza cu avocati selectati pe baza experientei si a eficientei lor profesionale. Pentru rezolvarea litigiilor de plata, compania noastra va pune in aplicare termenii si conditiile dumneavastra, aratand clientilor ca acestea sunt ferme, dar corecte.

In cazul in care, debitorul nu va raspunde solicitarilor noastre de a efectua plata pe cale amiabila, vom demara cu acordul dumneavoastra, prin avocati colaboratori pentru toate instantele din Romania, procedura litigioasa de recuperare a debitului prin chemarea in judecata a datornicilor, in vederea obtinerii de titluri executorii impotriva lor, urmata de executarea silita a acestora, dar si prin formularea de plangeri penale, cereri de declansare a procedurii falimentului.

In cazul reprezentarii in instanta, taxele judiciare de timbru datorate strict catre instanta si/sau executor judecatoresc, cad in sarcina creditorului prin efectul legii si pot fi recuperate in cazul recuperarii creantei, de la debitor.

Vom lucra impreuna cu dumneavoastra, ca o echipa, pentru a atinge obiectivul nostrum comun, acela de a recupera banii neincasati.

Cel mai important este sa incepeti demersurile cat mai aproape de scadenta, pentru ca sansele de incasare efectiva a banilor sunt foarte mari si sa nu asteptati pana cand clientul dumneavoastra inchide afacerea.

Nimic nu este garantat intr-un litigiu, iar acest lucru il cunoasteti si dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.