Ghidul Serviciilor
Era Management Solutions Recuperari Creante Comerciale Bucuresti
inapoi la firma 90 vizite
Poza Servicii
Foto

Recuperarea creantelor se face usor cu serviciile de colectare a debitelor oferite de catre ERA Management Solutions. Vom prelua noi stresul si cheltuielile asociate cu colectarea datoriilor, lasandu-va pe dumneavoastra sa va concentrati pe alte zone ale afacerii dumneavoastra. Suntem o echipa care lucreaza la cele mai inalte standarde etice posibile, oferind servicii eficiente si accesibile de colectare a datoriilor pe intreg teritoriul tarii. Avem personal specializat, cu o vasta experienta in domeniul recuperarilor de creante, pregatit pentru a va ajuta. Valorile noastre de recuperare a datoriilor sunt completate de inovatiile tehnice si de responsabilitate.

Persuasiunea, persistenta si profesionalismul sunt standardele colectorilor nostri.

Ele sunt secretul unei mari rate de succes si a unui nivel neobisnuit de mare de satisfactie a clientilor. Noi nu vom recomanda o actiune in justitie, pana cand nu vom considera ca plata pe cale amiabila nu este posibila. Un caz care poate parea fara speranta sau destinat litigiului de lunga durata poate fi rezolvat pe cale amiabila printr-o comunicare persuasiva. Am constatat ca o abordare directa, profesionista in recuperarea datoriilor produce rezultate mai bune decat tacticile neadecvate si excesive.

Scopul ERA Management Solutions este acela de a mentine relatia dintre creditor si debitor, ori de cate ori este posibil. Prin maniera de abordare si prin demersurile efectuate, clientii nostri au posibilitatea, dupa recuperarea creantei, acolo unde doresc, sa reia relatiile comerciale cu fostii debitori. ERA Management Solutions educa clientul dvs. sa respecte termenii de plata, facandu-l constient de faptul ca intarzilerile in efecuarea platii datoriilor ii vor afecta bonitatea si istoricul de plata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.