Ghidul Serviciilor
Totolino Land - Loc De Joaca Pentru Copii Chiajna
inapoi la firma 84 vizite
Poza Animatori, petreceri tematice
Foto

Firea uneori capricioasa a copiilor nu ii fac decat sa para si mai savurosi in ochii adultilor! Insa, oricat de capriciosi ar putea deveni cei mici uneori, nu putem contesta un lucru: adora petrecerile pline de distractie si de jocuri! La Totolino Land, am decis ca fericirea copiilor sa fie misiunea noastra, pe care ne dorim sa o indeplinim pentru fiecare copilas care, alaturi de parintii sai, ne calca pragul locului nostru de joaca.

Solicita oferta pentru organizare petreceri tematice!

Astfel, ne-am propus sa aducem un plus de noutate fiecarui eveniment pe care il organizam, asa ca ne-am gandit sa creeam diverse concepe de petreceri tematice, pe care mai apoi sa le si punem in practica.

In cadrul petrecerilor cu animatori, aducem mai aproape de cei mici personajele lor preferate. Costumatiile inedite si colorate, dar si experienta animatorilor profesionisti ofera un plus de realism personajelor, asa ca cei mici vor fi complet vrajiti si fascinati.

Petrecerile tematice sunt cele mai deosebite cadouri pentru copii, mai ales ca invitatii speciali vor fi chiar personajele pe care ei le indragesc atat de mult. Impilniti-le dorintele copiilor, oferindu-le ocazia sa ii cunoasca pe eroii celor mai la populare desene animate, dar si pe printii si printesele din basmele cele mai frumoase.

Daca va doriti sa organizati o petrecere cu tematica pentru copii, din cadrul careia animatorii sa nu lipseasca, contactati-ne si lasati aceasta responsabilitate in seamna noastra! Experienta in lucrul cu cei mici ne recomanda ca fiind cei mai potriviti planificatori si organizatori pentru activitati si petreceri destinate copiilor!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.