Ghidul Serviciilor
Totolino Land - Loc De Joaca Pentru Copii Chiajna
inapoi la firma 84 vizite
Poza Atelier de creatie
Foto

Creativitatea debordanta a copiilor este doar unul dintre motivele pentru care ii iubim atat de mult! Imaginatia care ii poarta pe cele mai fermecate meleaguri, parca ofera si adultilor puterea de a visa alaturi de ei!

 

Dezvoltarea creativitatii este un proces extrem de important pentru orice copilas, deoarece constituie un exercitiu benefic prin care cel mic isi antreaneaza capacitatile cognitive. In plus, daca activitatile creative sunt desfasurate alaturi de parinti sau de frati, atunci ele au un efect si mai intens.

Pentru ca stim cat de important este ca un copil sa isi dezvolte aceasta latura, la Totolino Land organizam diverse ateliere de creatie. In cadrul acestor tipuri de evenimente, copiii pot sa deseneze, sa picteze, dar si sa creeze diferite obiecte handmade, decoratiuni etc folosind materiale dintre cele mai diverse.

Participarea la atelierele de creatie de la Totolino Land sunt o ocazie minunta de a petrece timp in familie. Astfel, copiii pot sta alaturi de parintii lor, bucurandu-se de clipe pretioase. In plus, aceasta reprezinta o oportunitate pentru ca cei mici sa isi descopere pasiunile si talentele artistice. Mai mult decat atat, aici, copiii vor putea sa se exprime liber, in moduri foarte placute si relaxante pentru ei.

Atelierele de picturi, de lucru manual si multe altele categorii de workshop-uri practice pe care le organizam pentru cei mici sunt de asemenea momente favorabile dezvoltarii abilitatilor lor de comunicare, intrucat aici isi pot face prieteni noi de joaca. Astfel, ei invata sa lucreze in echipa si se si distreaza!

Daca vreti sa participati alaturi de copilul dumnevoastra la aceste ateliere de creatie, va asteptam la Totolino Land!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.