Ghidul Serviciilor
Totolino Land - Loc De Joaca Pentru Copii Chiajna
inapoi la firma 84 vizite
Poza Despre noi
Foto

Totolino Land este mai mult decât un spa?iu de joacă pentru copii. Este locul de dezvoltare a copiilor, cafeneaua relaxantă a părin?ilor ?i spa?iul de întâlnire a oamenilor creativi. Pentru că la Totolino Land totul este nou, minunat, altfel! Vino ?i tu! O să-?i placă la nebunie!

Dacă ziua copilului dumneavoastră se apropie şi nu aţi găsit încă spaţiul potrivit pentru acest eveniment, puteţi apela cu încredere la noi. Organizăm cele mai distractive şi colorate aniversări pentru copii, la un preţ atractiv!

Toate petrecerile noastre îşi propun să aducă pe chipurile celor mici bucurie, zâmbete şi veselie, pentru că ne dorim să mulţumim orice client, indiferent de vârstă. Cu noi, petrecerile de orice fel se transformă în sărbători de neuitat pentru copilul dumneavoastră!

Club de familie cu loc de joacaLoc de joaca pentru copii

Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizeaza o suprafata sigura pentru mers si pentru joaca, sint moi si calduroase, antiderapante si, cel mai important, protejeaza copii si absorb foarte bine socurile la impact. Toate echipamentele de joaca sint fabricate in tari europene, au certificate de conformitate si respecta standardele europene cu privire la siguranta si sanatatea utilizatorilor si a mediului inconjurator.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.