Ghidul Serviciilor
Totolino Land - Loc De Joaca Pentru Copii Chiajna
inapoi la firma 84 vizite
Poza Petreceri corporate
Foto

Zilele importante de peste an trebuie celebrate doar alaturi de cei mici! Angajatii si clientii din compania dumnevoastra trebuie recompensati de Craciun, de Paste, poate chiar si la finalul unui an si nu numai, iar cu aceste ocazii cu siguranta ca s-ar bucura sa ii aiba alaturi si pe copiii lor, fiintele cele mai dragi de pe pamant!

Daca doriti sa planificati o petrecere exceptionala in cinstea copiilor tuturor celor care contribuie la bunul mers al companiei, Totolino Land este aici pentru a va ajuta. Petrecerile corporate pentru copii reprezinta o modalitate speciala de a le multumi clientilor si angajatilor care sunt parinti, deoarece, daca micutii lor sunt fericiti, cu siguranta ca si ei vor fi.

Din echipa Totolino fac parte planificatori de evenimente extrem de creativi si de experimentati in acest domeniu, care iubesc ceea ce fac, tocmai pentru ca eforturile lor aduc fericirea in sufletele copiilor. Noi i-am ales tocmai pentru ca au capacitatea de a organiza cele mai tari petreceri pentru micuti, nefiind niciodata satisfacuti pana ce nu iese totul ca la carte!

Pentru ca stim cat de dificil poate fi sa faci o petrecere de care copiii sa se bucure si de care parintii sa isi aduca aminte cu placere, obisnuim sa planificam, de comun acord cu clientii nostri, orice detaliu. Ne ocupam de tot ceea ce este nevoie pentru un astfel de eveniment, asa ca tot ce aveti de facut este sa ne spuneti cum v-ati dori sa se desfasoare petrecerea, iar noi vom avea grija sa iasa chiar mai bine de atat! Si, in plus, oferim clientilor nostri tarife avantajoase la petrecerile pentru copii!

De asemenea, ziua de 1 Iunie, minunata ocazie de a celebra puritatea copilariei, reprezinta un alt moment oportun pentru a organiza o petrecere corporate pentru copii. Si in aceasta situatie, Totolino este consilierul de distractie pe care va puteti baza! Ne ocupam de punerea la punct a tuturor elementelor care sa creeze o experienta amuzanta pentru cei mici, punandu-le la dispozitie o serie de modalitati de a-i distra. Iar vestile bune nu se termina aici!

Echipa Totolino are puterea magica de a transforma orice locatie intr-un loc feeric pentru copilasi.  

Pentru oferte petreceri corporate pentru copii, solicitati-ne o cotatie!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.