Ghidul Serviciilor
Servicetel Dinamic, Bucuresti - Reparatii Telefoane Mobile
inapoi la firma 84 vizite
Poza Reparatii Tablete, Service Tablete
Foto

Service-ul nostru se ocupa cu repararea a numeroase tipuri de tablete ce exista in prezent, indiferent daca este vorba despre cele care au sistemul de operare IOS, Android sau Windows. Ne ocupam pana si de repararea tabletelor chinezesti  asa zisele clone sau replica. Fiecare reparatie efectuata asupra tabletei dumneavoastra include si o garantie, iar piesele folosite provin, acolo unde se poate, direct de la producator-produsele folosite fiind originale.

Totusi, exista si cazuri in care nu se pot gasi piese originale compatibile cu produsul  ce urmeaza a fi reparat, dar, fiti fara nicio grija caci va vom tine tot timpul la curent in legatura cu calitatea si originea pieselor  folosite. Aceste piese nu se gasesc din cauza ca producatorul  nu a avut in vedere si oferirea unor piese de schimb, ceea ce ne face sa nu avem alta solutie decat folosirea unor piese ce au statutul de inlocuitor.

De retinut! Nu oferim garantie pentru acele tablete ce au intrat in contact cu lichide.

Fiecare tableta ce este adusa in service-ul nostru este inregistrata in sistem, facandu-se o poza a acesteia pentru a fi mai usor de identificat.

Reparatiile pe care le efectuam sunt urmatoarele: Inlocuire display (ecran / LCD) Inlocuire touch-screen Inlocuire mufa incarcare / USBSchimbare camera fata / spateSchimbare carcasa Schimbare difuzoare Schimbare mufa audio jack Schimbare senzori de lumina sau de proximitate Inlocuire butoane Reparatie semnal slab Wi-Fi sau inexistent Reparatie semnal retea Reparatie buton pornire Reparatie cititor de sim Reparatie cititor de memorie Inlocuire acumulator / baterie Reparatii Tablete, Service Tablete. Pentru Service GSM clic pe Reparatii Telefoane.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.