Ghidul Serviciilor
Reparatii Masini De Spalat Si Frigidere Ploiesti
inapoi la firma 80 vizite
Poza Reparatii masini de spalat vase si rufe
Foto

Service Reparatii masini de spalat vase , rufe si uscatoare la cele mai avantajoase preturi , calitate si seriozitate.

Dispunem de o gama larga de piese de schimb ieftine pentru toate tipurile de masini de pe piata . Aceasta duce la un cost de reparatie foarte mic masinii de spalat in momentul in care va oferim pachetul de service reparatii masini de spalat vase si rufe .  Diagnoza se poate face pe loc , chiar la telefon, iar reparatia in timp util.

Echipa noastra va ofera service reparatii masini de spalat vase , rufe si uscatoare, de calitate, oriunde  in Ploiesti, la domiciliul clientului. Reparam si comercializam  module electronice pentru majoritatea masinilor de spalat rufe si vase, dar ne ocupam si de partea mecanica a acestora precum.

 

Daca masina dvs. de spalat necesita costuri mari pentru reparatie sau este foarte veche si nu mai doriti reparatia acesteia , tot in cadrul pachetului service reparatii masini de spalat vase , rufe si uscatoare va  oferim varianta achizitionarii unei masini de spalat la preturi mai reduse.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.