Ghidul Serviciilor
Kinovet-Cabinet Veterinar- Ploiesti
inapoi la firma 136 vizite
Poza Ortopedie si fizioterapie animale
Foto

Afectiunile ortopedice sunt destul de frecvente la caini si pisici, in special in randul raselor mai energice. Suntem pregatiti sa intervenim fie ca e vorba de luxatii, fracturi sau alt fel de traume ale oaselor. Apoi, ne ocupam si de recuperarea animalului. In functie de problemele locomotorii cu care ramane, apelam la exercitii de gimnastica sau masaj, pentru a imbunatati starea de sanatate a patrupedului. Prin aceste proceduri, animalul castiga masa musculara si isi intareste articulatiile, ceea ce il ajuta in procesul de recuperare.

Fizioterapia este indicata in cazul animalelor cu probleme locomotorii, neurologice sau articulare, indiferent ca sunt din nastere sau in urma unui accident. Rolul veterinarului este acela de a lucra cu patrupedul pentru a imbunatati starea de sanatate a acestuia. In functie de caz, se fac exercitii de gimnastica, masaje, electroterapie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.