Ghidul Serviciilor
Paticlic Automatizari Industriale Si Rezidentiale Gorj
inapoi la firma 165 vizite
Poza Automatizari porti batante si liniare
Foto

Sisteme de deschidere automata a portilor cu telecomanda

Reprezentam unul dintre cei mai importanti producatori de automatizari porti cu deschideri batante, liniare (culisante) si bariere automate. Cu profesionalismul unei companii care stie sa-si respecte clientii, suntem alegerea potrivita pentru furnizarea si instalarea celor mai bune si avansate solutii de automatizari porti.

Sunt silentioase si fiabile, ofera un confort deosebit, eliminand complet efortul la deschiderea portilor, singura actiune fiind aceea de apasare a unui buton pe telecomanda care actioneaza poarta. Sistemele automate pentru deschiderea si inchiderea portilor protejeaza locuintele, spatiile comerciale si intrunesc toate conditiile pentru blocarea accesului persoanelor rau intentionate. Sunt construite respectand principii precum siguranta si prevenirea oricaror riscuri: detectia automata a obstacolelor inclusiv functia de autoblocare.

Avem o varietate de optiuni pentru automatizarea cailor de acces, dar in functie de marimea si greutatea portilor este foarte important sa alegi corect kit-ul de automatizare. Compania noastra are o divizie separata, specializata in automatizari porti pentru fiecare necesitate. In functie de aplicabilitate, departamentul nostru va fi bucuros sa ofere solutiile adecvate pentru cele mai severe si complexe cerinte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.