Ghidul Serviciilor
Paticlic Automatizari Industriale Si Rezidentiale Gorj
inapoi la firma 165 vizite
Poza Copertine retractabile, pergole
Foto

Copertine retractabile, pergole si umbrare, rulouri textile

Sisteme de umbrire elegante pentru o vara racoroasa!

Esti pasionat de viata in aer liber? Acum ai posbilitatea sa te bucuri si mai mult de frumusetea si aerul curat impreuna cu prietenii tai. Oferim o gama variata de copertine retractabile pentru terase si curti interioare cu grad ridicat de protectie impotriva razelor UV. Sunt foarte usor de utilizat, o gama larga de caracteristici optionale sunt disponibile, inclusiv control de la distanta fara fir, senzori de ploaie sau vant.

Constrite pentru a spori farmecul si frumusetea unei cladiri, copertinele pot fi personalizate pentru a oferi oricarei structuri un caracter unic printr-o varietate de modele inovatoare si optiuni de design nelimitate.

Prin simpla apasare a unui buton, copertina creeaza instantaneu un paradis racoros si relaxant in fiecare moment. Sunt o oportunitate extraordinara pentru extinderea spatiului dincolo de zidurile casei, adauga siguranta si confort, sunt perfecte pentru activitati de divertisment in aer liber sau pur si simplu pentru momente de relaxare cu familia si prietenii.

Raman in continuare cele mai eficiente si placute solutii pentru a controla nivelul luminii si temperaturii aerului din mediul ambiant. Bucuria relaxarii in aer liber creeaza experiente pozitive si amintiri pe care tu si prietenii tai le veti aprecia cu siguranta!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.