Ghidul Serviciilor
Paticlic Automatizari Industriale Si Rezidentiale Gorj
inapoi la firma 143 vizite
Poza Grilaje metalice
Foto

Grilaje metalice cu lamele, tuburi si grilaje tip rulou

Grilaje metalice destinate in principal locatiilor comerciale si magazinelor stradale, dar care pot fi folosite cu succes la case si apartamente, in special cele care se afla la parter, datorita protectiei ridicata antiefractie. Au un aspect elegant si se pot adapta cu usurinta oricarei locatii. Sunt realizate din otel galvanizat si pot fi actionate in mod electric sau manual. Nu au dimensiuni standard, ci se stabilesc punctual in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat.

Grilajele metalice tip rulou sunt folosite acolo unde este nevoie atat de siguranta, cat si de transparenta. Delimitarea magazinelor din centrele comerciale si protejarea vitrinelor stradale reprezinta cele mai des intalnite utilizari ale acestor sisteme. Grilajele metalice sunt folosite si pentru separarea spatiilor in cladiri de birouri de tip "open space" sau a spatiilor de parcare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.