Ghidul Serviciilor
Paticlic Automatizari Industriale Si Rezidentiale Gorj
inapoi la firma 165 vizite
Poza Usi de garaj
Foto
Foto

Usi de garaj sectionale rezidentiale sau tip rulou

Usile de garaj sectionale si tip rulou au devenit rapid cele mai populare alegeri in randul proprietarilor de case, deoarece rezolva foarte multe probleme comune. Actionate manual sau electric din telecomanda, portile de garaj prezinta caracteristici inovatoare de siguranta, confort si securitate. Prin finisajele de suprafata, culori si stiluri, si-au pus definitiv amprenta in ceea ce priveste aspectul si modul cum se integreaza in arhitectura casei. Sunt de doua tipuri: usi de garaj sectionale si usi de garaj tip rulou.

Moderne si usor de utilizat, usile automate pentru garaje respecta toate normele de siguranta in utilizare. Sistemele de comanda si control se pot conecta la sistemul de management al cladirii, in plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi poti controla atat usa garajului, cat si poarta de acces in curte. Sunt construite sa reziste la peste 25.000 cicluri de actionare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.