Ghidul Serviciilor
Paticlic Automatizari Industriale Si Rezidentiale Gorj
inapoi la firma 165 vizite
Poza Usi industriale sectionale
Foto

Usi rezistente la foc 30 - 120 de minute

Usile metalice multifunctionale sau usile rezistente la foc au drept scop stoparea propagarii incendiilor si etanseizarea intre incaperi si sunt folosite ca treceri intre compartimentele halelor industriale. Prin constructia ermetica, usile metalice antiincendiu etanseaza complet golul de trecere, prevenind extinderea fumului si a gazelor toxice. Foaia de usa asigura o izolatie extrem de buna, iar pe langa rezistenta la foc, se mai remarca rezistenta la coroziune, la schimbari climatice severe si rezistenta crescuta la zgariere.

Capacitatea rezistentei la foc si de izolare a incendiilor nu este nelimitata, perioada maxima fiind de 120 de minute, iar acest detaliu este stabilit si de natura materialului din care sunt construiti peretii ce delimiteaza usa antiincendiu.

Usi antifoc Univer, complet galvanizate si vopsite in culori RAL, 4-rame cadru ce face ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea inspre dreapta sau stanga. Certificata si aprobata pentru urmatoarele categorii de fixare, utilizand tije de ancorare sau sisteme de fixare cu surub:

Usi rezistente la foc Proget, complet galvanizate si vopsite in culori RAL. Prezinta un cadru robust care este ideal pentru usi de dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi. Certificata si aprobata pentru urmatoarele categorii: pentru aplicarea pe pereti de zidarie si gips-carton, sisteme de fixare cu ancorare - subcadre:

Usi culisante Usile culisante rezistente la foc 120 min se recomanda in industrie, comert, pentru micile ateliere, cat si pentru garajele subterane. De cele mai multe ori sunt destinate sa stea in pozitia normal deschis si sa se inchida in cazul declansarii unui incendiu, ca urmare a semnalului pe care il primesc de la centrala de fum a cladirii sau de la senzorii de fum independenti. Executia usilor rezistente la foc se face intr-un canat sau doua canaturi, cu sau fara usa pietonala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.