Ghidul Serviciilor
Paticlic Automatizari Industriale Si Rezidentiale Gorj
inapoi la firma 143 vizite
Poza Usi industriale sectionale
Foto

Usi industriale sectionale ce acopera cele mai exigente nevoi industriale sau speciale privitor la protectie si izolatie.

Sunt ideale in orice domeniu industrial. Se folosesc pentru etansarea spatiilor de tranzit sau pentru inchiderea spatiilor industriale (depozite, garaje, centre de service auto, hale sau ateliere de productie) in situatii constructive specifice. Dispunem de o selectie larga de usi metalice pentru hale industriale de exterior sau interior. Se adapteaza oricarei cerinte impuse de instalare si optimizeaza la maxim spatiul interior prin deschiderea pe verticala. Sunt realizate din sectiuni cu panouri sandvici de grosime 40 mm, cu spuma poliuretanica de inalta densitate si sunt construite sa reziste in conditii de utilizare intensa.

Tehnologia moderna utilizata in fabricatie, asigura integrarea perfecta in imobilul industrial plus usurinta in utilizare, combinata cu un nivel remarcabil de control al accesului. Sunt capabile sa reziste unui volum mare de solicitari industriale. Sistemul usii industriale se caracterizeaza prin operarea cu zgomot redus care poate fi manual sau electric din telecomanda. Suprafetele robuste si diversitatea de proiectare, plus elementele vitrate atractive si usi pietonale usor de integrat, asigura indeplinerea diferitelor aplicatii industriale.

Sistemul usii sectionale este realizat din:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.