Ghidul Serviciilor
Kyp Club& Events Salon Evenimente Bucuresti
inapoi la firma 77 vizite
Poza Petreceri aniversare adolescenti
Foto

Petreceri aniversare adolescenti - Kyp Events - Petreceri Adolescenti

Petreceri aniversare pentru adolescenti

Clasicul loc de joaca nu mai este o optiune in ce priveste organizarea unei petreceri pentru adolescenti, mai exact pentru copilul din zilele noastre. Noi stim asta pentru ca detinem si un asemenea loc de joaca, unde de fel organizam petreceri intre 1 an si pana la, atentie, 10 ani. Dupa aceasta varsta copii isi doresc altceva. O petrecere de adolescenti. Da, ati citit bine, copilul dumneavoastra este deja adolescent si isi doreste o petrecere de adolescent alaturi de prietenii sai. Club, karaoke, lumini, muzica, gaming. Iata reteta perfecta pentru o petrecere de adolescenti.

Organizare petreceri adolescenti

Noi, Kyp Club& Events, suntem pregatiti sa organizam cele mai cool petreceri pentru adolescenti. Kyp Club& Events imbina armonios nevoia de distractie si autenticitate a copiilor. Astfel, cele 3 zone din Kyp Club& Events: gaming, club si bistro, reusesc sa multumeasca pana si cei mai pretentiosi adolescenti. Va asiguram ca la Kyp Club& Events gasesti tot ce ai nevoie pentru o petrecere vip.

Petreceri aniversare

Iti doresti o petrecere aniversara cat mai originala si distractiva? Vrei sa iti impresionezi prietenii si familia, cu o altfel de petrecere? Kyp Club& Events iti arata cum sa iti organizezi o petrecere in cel mai original mod! Imbinam perfect 3 zone de atractie intr-un singur spatiu:  eleganta si confortul unui bistro autentic, adrenalina unei sali de gaming si distractia unui veritabil club.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.