Ghidul Serviciilor
Interschutz Solutii Domeniul Situatiilor De Urgenta Bucuresti
inapoi la firma 84 vizite
Poza Aviz / Autorizatie PSI
Foto

Cadrul legislativ prin H.G.R. nr. 1739 din 06/12/2006, stabileste categoriile de constructii si amenajari care se supun avizarii si/sau autorizarii privind securitatea la incendiu .

Avizul privind securitatea la incendii se solicita si se obtine inainte de inceperea lucrarilor de constructie. INTERSCHUTZ elaboreaza tot setul de docuumente specifice necesare si va asigura consultanta  de specialitate.

 

In general, spatiile cu o suprafata mai mare de 200 mp (alimentatie publica) sau  600 mp (comert, productie, birouri, financiar-bancare etc), cladirile pentru pentru structure de primire turistica, invatamant etc, au nevoie de autorizatie privind securitatea la incendii.

Daca va aflati in situatia ca prin autorizatia de constructie, suprafata/ tipul spatiului sau in urma solicitarii ISU  sa aveti nevoie  de autorizatie de securitate la incendiu, INTERSCHUTZ va poate sprijini in obtinerea acesteia prin:

Avantajele colaborarii cu INTERSCHUTZ in obtinerea avizului/autorizatiei de securitate la incendii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.