Ghidul Serviciilor
Interschutz Solutii Domeniul Situatiilor De Urgenta Bucuresti
inapoi la firma 85 vizite
Poza Evaluare risc la incendiu
Foto

Conducerea fiecarei firme/institutii este obligata sa asigure identificarea si evaluarea riscurilor de incendiu din unitatea sa si sa asigure corelarea masurilor de aparare impotriva incendiilor cu natura si nivelul riscurilor (Legea 307/2006, art. 19, lit. b)Evaluarea riscului la incendiu va ajuta sa identificati vulnerabilitatile si riscurile fata de aparitia incendiilor, sa aveti solutii in scaderea riscurilor si sa evitati costurile neasteptate generate de incendii.Echipa noastra de evaluatori are o experienta solida, elaborand lucrari pentru o gama larga de activitati, cu rezultate  foarte bune pentru clienti (reducerea costurilor si prevenirea unor evenimente negative)Avantajele alegerii INTERSCHUTZ  pentru evaluarea riscului la incendiu:

Lucrarile de Evaluarea riscului la incendiu elaborate de INTERSCHUTZ  respecta cerintele Ordinului nr. 711 IG /02.03.2009 pentru aprobarea Procedurii de autorizare a persoanelor fizice şi juridice care desfăşoară activităţi de identificare, evaluare şi control al riscurilor de incendiu si Ordinului nr. 210 din 21 mai 2007 pentru aprobarea Metodologiei privind identificarea, evaluarea şi controlul riscurilor de incendiu, modificat şi completat cu Ordinul ministrului internelor şi reformei administrative nr.  63 din 27 noiembrie 2008

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.