Ghidul Serviciilor
Transilvania Cursuri De Formare Profesionala Salaj
inapoi la firma 64 vizite
Poza CURS DE MANICHIURA PEDICHIURA UNGHII
Foto

Durata: 3 luni

Conditii pentru înscriere: Vârsta minim 16 ani.

Cursul de manichiura - pedichiura asigura studierea elementelor de anatomie, tehnici pentru manichiura si pedichiura clasica, frantuzeasca, aplicare oja semipermanenta, consolidare unghie cu fibra de matase si SPA.

Scoala asigura clientela pentru practica intensa si materialele necesare desfasurarii cursului, dar NU ofera trusa individuala (forfecute, chiurete, etc).

Cursul de unghii tehnice (stilist-protezist unghii) se adreseaza persoanelor care doresc sa se specializeze in tot ceea ce inseamna tehnici utilizate pentru constructia si designul unghiei false din rasini acrilice si gel, dar si aplicarea de unghii artificiale (tips). 

Cursul este destinat persoanelor care vor sa evolueze in domeniul creatiei in industria de infrumusetare si cuprinde notiuni despre istoria domeniului, chimia produselor, afectiuni ale unghiilor si notiuni despre creatia de "arta pe unghii".

Scoala  pune la dispozitie gel, acryl, aparatura dar nu si trusa de ustensile (pensule, buffer, pile, etc.).

La Scoala Transilvania CFP  practica se realizeaza direct pe clientela care beneficiaza GRATUIT de prestatiile cursantelor. Cursul este acreditat iar certificatul de calificare este eliberat de de Ministrul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei, recunoscuta atat in Romania cat si in strainatate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.