Ghidul Serviciilor
Gsmit Reparatii Telefoane, Calculatoare Bucuresti
inapoi la firma 97 vizite
Poza Despre noi
Foto

  Suntem un Service GSM cu o experienta de peste 15 de ani in domeniu. Pentru ca ne pasioneaza tehnologia am reusit sa tinem pasul cu noutatile din domeniu. Laboratorul nostru este dotat cu aparatura de ultima generatie. Astfel ca tehnicienii nostri sunt calificati sa va ajute cu cele mai dificile si complicate reparatii hardware/software. Oferim cea mai variata gama de servicii/reparatii indiferent de brand..

  Traim in secolul vitezei si intelegem nevoile clientului . Am creat departamente speciale in care va puteti aduce gadget-urile. Indiferent daca aveti o tableta, un laptop sau o unitate pc la noi gasiti solutii pentru orice problema atat software cat si hardware.

  Datorita experientei echipei noastre va oferim servicii rapide, promptitudine in executarea lucrarilor, seriozitate si profesionalism. Astfel reusim sa construim o relatie intre echipa si client si sa va oferim servicii de calitate la preturi avantajoase.

  Va asteptam in centrele nostre pentru a va ajuta in orice problema pe care o aveti indiferent daca este vorba de telefonul, tableta, laptop-ul sau pc-ul dvs.

Diagnosticarea este gratuita.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.