Ghidul Serviciilor
Nikel Prest Serv, Alpinism Utilitar - Cluj
inapoi la firma 108 vizite
Poza Taieri arbori (copaci) periculosi
Foto
Foto

Taierea copacilor (arborilor) periculosi este una dintre cele mai periculoase meserii din lume. Sunt necesare autorizari si ani de experienta ca sa te prezinti in fata unui client.

Fiecare arbore trebuie tratat ca o lucrare separata luand in considerare : starea fiziologica, apropierea utilitatilor si a imobilelor, starea radacinii si a solului, evacuarea materialului lemnos, devierea circulatiei auto si pietonala etc.

De aceea tariful pentru fiecare copac este diferit. Este imposibil de apreciat tariful “la telefon”si nici un profesionist nu procedeaza asa.

Inainte sa luati o decizie asupra companiei cu care doriti sa lucrati verificati daca aceasta are personal autorizat-obligatoriu cu atestat de drujbist conform legii, cu atestat de alpinist utilitar si in cel mai bun caz daca lucrarile sunt asigurate. Verificati datele, puneti intrebari despre lucrari efectuate, cereti referinte. Altfel riscati sa apareti la stirile de la ora 17 cu un copac pe casa sau prin tribunal cu vecinii.

 

Daca doriti sa angajati un individ cu o “drujba, o funie si o poveste frumoasa” este in definitiv optiunea dumneavoastra.

Diferenta intre noi si altii:

- 20 de ani de experienta

- Nici un accident,

- Nici un leu paguba pentru clienti,

- Mii de arbori periculosi taiati in conditii de siguranta.

- Cel mai “tinar” dintre alpinistii utilitari are 15 ani de experienta in domeniu.

- Personal calificat in meseria de drujbist si alpinist utilitar,

Tariful pentru lucrari ramane fix pe durata lucrarilor.

In cazul deplasarii in tara nu este necesara cazarea personalului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.