Ghidul Serviciilor
Service Apple Iphone Bucuresti
inapoi la firma 77 vizite
Poza Service Apple
Foto
Foto

Cautati un Service Apple iPhone? Ati ajuns unde trebuie!

Orice problema aţi avea cu dispozitivul dumneavoastră Apple, va putem ajuta. Fie ca detineţi un iPhone 5s, sau iPhone 4s, la care display-ul este spart, puteţi sa ne contactaţi cu încredere.

Daca tableta iPad Mini sau iPad 4 a suferit un şoc mecanic, puteti conta pe serviciile noastre. Touchscreen-ul sau display-ul LCD pot fi schimbate fara nicio problemă. Tableta dumneavoastra o sa fie din nou funcţională.

Aţi scăpat un dispozitiv Apple in lichid? Nicio problemă. Vă putem ajuta daca ne contactaţi în cel mai scurt timp. În cazul unei asemenea avarii, va sfătuim sa veniţi cât mai repede în service pentru a putea interveni. Apa si anumite lichide, afectează componentele telefonului, timpul fiind un factor destul de important. Cu cat ajungeţi mai repede in service, cu atât sansele de recuperare sunt mai mari. Mai multe detalii despre ce puteti face in cazul contactului cu lichide, gasiti aici.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.