Ghidul Serviciilor
Restaurant Club Roxana Organizari Evenimente Giurgiu
inapoi la firma 105 vizite
Poza Organizare Evenimente
Foto

Indiferent de tipul de eveniment de care aveti nevoie, noi suntem pregatiti sa va punem la dispozitie cele mai bune servicii si trei sali de evenimente cu un ambient deosebit. Clubul Roxana dispune de trei sali pentru organizarea de evenimente: o sala inchisa cu o capacitate de 150 de locuri, o terasa acoperita cu o capacitate de 500 de locuri si o sala de aproximativ 200 de locuri.

Avem o experienta de peste 15 ani in organizarea de nunti, botezuri, zile de nastere si alte tipuri de mese festive, ceea ce garanteaza calitatea serviciilor oferite.

In anul 2015, a fost deschisa o noua sala de evenimente in satul Cartojani, in aceeasi comuna, la o distanta de numai 5 kilometri de sala din Roata de Jos. Cu o capacitate de aproximativ 200 de locuri, aceata sala a devenit rapid una dintre cele mai solicitate locatii pentru evenimente.

Aflat la numai 45 km de Bucuresti, clubul are deja clienti fideli din capitala tarii precum si din toate localitatile si orasele din judetele Ilfov, Giurgiu si Teleorman, organizand evenimente cu numar foarte mare de persoane sau evenimente speciale, private, cu servicii de calitate ridicata.

Va asteptam cat mai curand pentru a va convinge de calitatea serviciilor si de ospitalitatea noastra!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.