Ghidul Serviciilor
Novadoors - Usi Industriale Metalice, Iasi
inapoi la firma 146 vizite
Poza Automatizari si bariere automate
Foto

istemele de bariere pot fi manuale sau automate. Manivelele manuale de ridicare sunt usor de manevrat si o singura unitate poate acoperi o latime de pana la 6 metri. Bara de bariera poate fi blocata atat in pozitia deschisa, cat si in pozitia inchisa.

Sistemele de bariera alimentate cu energie solara pot fi, de asemenea, instalate pentru locatii mai indepartate, unde nu este disponibila o sursa de alimentare.

Sunt disponibile si bariere manuale tip swing; acestea au picioare pentru blocare, deschise si inchise, pentru a fixa bariera in pozitie.

Toate barierele noastre automate sunt extrem de robuste si sunt proiectate pentru a fi utilizate in regim constant, pentru cele mai aglomerate intrari si iesiri. Acestea pot functiona in mod constant 24 de ore pe zi.

Barierele automate pot fi operate in mai multe moduri, cum ar fi bucle de inductie subterane, tastaturi digitale, sisteme de interfonie / intrare video, telefoane cu telecomanda sau senzori de proximitate.

Elementele de siguranta, cum ar fi buclele de inductie subterana si fotocelulele, sunt intotdeauna instalate pentru a ajuta la prevenirea coborarii accidentale pe vehicule sau a pietoni trecatori. Dispozitivele de siguranta suplimentare, cum ar fi marginile de siguranta rezistente de cauciuc, pot fi de asemenea instalate pe partea inferioara a bratului de protectie.

Barierele pot fi livrate complet finisate intr-o culoare standard RAL pentru a permite ca bariera sa fie mai proeminenta sau sa se imbine cu culorile inconjuratoare sau cu culoarea logo-ului companiei.

Barierele manuale

Barierele automate

Bariera cu brat articulat

Bariera Dubla

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.