Ghidul Serviciilor
Ambuserv - Ambulanta Privata Bucuresti, Ilfov
inapoi la firma 61 vizite
Poza Ambulanta privata Bucuresti
Foto

Serviciul de ambulanta privata Bucuresti oferit de AmbuSERV a fost infiintat pentru a asigura transportul pacientilor in conditii premium.

 

Serviciul de ambulanta judetean sau al municipiului Bucuresti sunt unitati sanitare publice. Acestea se afla sub coordonarea departamentului de specialitate din cadrul Ministerului Sanatatii si a Autoritatilor de sanatate publica judetene, respectiv a municipiului Bucuresti. Au in structura lor un compartiment pentru asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat. AmbuSERV a infiintat un astfel de serviciu de transport in cadru privat.

Beneficiarii serviciilor oferite de noi sunt cei care doresc sa fie transportati cu o ambulanta privata, persoane care necesita ajutor la deplasare, personae care au nevoie de transport special, dar nu pot apela la serviciul public de ambulanta pentru ca nu prezinta un caz de urgenta medicala.

Asiguram transportul pacientilor, cu ambulanta private, atat in tara, cat si in strainatate, cu ambulante echipate conform tuturor normelor. Pacientii sunt insotiti de ambulantier, brancardier, asistent medical si/sau medic, in functie de caz. Echipele AmbuSERV sunt formate din ambulantieri, brancardieri, medici si asistenti medicali cu experienta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.