Ghidul Serviciilor
Copyservice Total Service, Vanzari Si Inchirieri Copiatoare/ Imprimante Bucuresti
inapoi la firma 174 vizite
Poza Service copiatoare
Foto

CopyService are o echipa de ingineri si tehnicieni de service care au cursuri de pregatire pentru copiatoarele, imprimantele si multifunctionalele din gama Canon, Konica Minolta, Ricoh, Hp, Samsung, Lexmark, Xerox. Inginerii nostri au o experienta de peste 18 ani in domeniu.

Prin contracte de service asiguram intretinerea si repararea copiatoarelor, imprimantelor, multifunctionalelor. Contractele de service copiatoare pot fi de mai multe feluri:

Avantajele unui contract de mentenanta – service copiatoare

*Analiza initiala gratuita.

*Interventii nelimitate in cadrul abonamentului.

*Preturi reduse cu pina la 10% la urmatoarele  consumabile: toner, cilindru sau unitati imagine, developer, unitati de cuptor.

*In functie de tipul abonamentului veti achita doar pretul componentelor inlocuite nu si al manoperei.

*In cazul unei defectiuni mai grave beneficiati de inlocuirea copiatorului dumneavoastra cu unul cu caracteristici apropiate.

*Obligatoriu o data pe luna un inginer de la Copyservice va face o revizie copiatorului dumneavoastra, ceea ce duce la o evaluare permanenta a copiatorului.

*Timpul de raspuns la sesizare facuta de dumneavoastra este de MAX. 4 ORE.

*Constatarea si Deplasarea la sediul dumneavoastra sunt gratuite in zona Bucuresti.

*Training angajati gratuit.

*Deplasare gratuita pentru livrare de consumabile.

Beneficiile unui contract Standard/Premium pentru service copiatoare / imprimante Service copiatoare Detalii Standard Premium Configurare Instalare echipament( copiator/imprimanta) √ √ Instalare drivere( copiator/imprimanta) Max 2 Nelimitat Mentenanta Garantie 6 luni 12 luni Timp de raspuns garantat 8 h 4 h Timp de raspuns prioritar  √ √ Timp remediere garantat 2 zile 1 zi Revizii periodice √ √ Inlocuire temporara echipament in caz de defectiune prelungita √ Livrare consumabile on site Stoc tampon √ Training (formare) Basic (instruire operator) 1 √ Raportare Basic (evidentierea contoarelor/masina) √ √ Administrare Basic (monitorizarea la distanta a echipamentelor) √ √ Update/Upgrade Basic √

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.