Ghidul Serviciilor
Wood Structure, Cluj-Napoca - Constructii Prefabricate Din Lemn
inapoi la firma 167 vizite
Poza Sisteme de termoizolatii organice
Foto

Pentru ca folosim materiale organice in tot ceea ce producem, venim in intampinarea clientilor nostri cu sisteme de izolare ecologice , din fibre naturale,prietenoase pentru mediu din materie prima recuperabila.

LEMNUL SI CÂNEPA – MATERIA PRIMA PERFECTA

Lemnul este o materie prima recuperabila. Acest material de constructii natural ne însoteste de ani de zile si ne ajuta la construirea peretilor, acoperisurilor si plafoanelor. Astazi este recunoscut pentru calitatile sale de izolare si de utilizare, precum si pentru frumusetea sa naturala.

Stim sa exploatam la maximum beneficiile izolatiei naturale pe care o ofera lemnul. Optimizarea permanenta a proceselor tehnologice, putem oferi produse fara adaosuri chimice daunatoare mediului. Materialele noastre de izolatie sunt fabricate din lemn provenind din paduri administrate conform regulilor de buna exploatare a padurilor.

Datorita faptului ca piata materialelor de constructii este din ce în ce mai mult interesata de produse ecologice, am largit gama de produse si am introdus în oferta noastra materiale de izolatie din fibre de cânepa. Cânepa este o planta anuala ce foloseste în mod eficient energia solara, iar pentru ca are un ritm foarte rapid de crestere, absoarbe cantitati uriase de CO 2  din atmosfera.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.