Ghidul Serviciilor
Wood Structure, Cluj-Napoca - Constructii Prefabricate Din Lemn
inapoi la firma 167 vizite
Poza Tehnologie
Foto

Aproape toate materialele de constructii care se folosesc in santiere sunt achizitionate in forma industrializata, ca produs finit. Ele au fost produse de catre o fabrica,  de exemplu: armaturi din otel/beton, caramizi, invelitori, placi de gips-carton, OSB, usi, ferestre etc. Acelasi sistem de lucru trebuie aplicat si pentru sctructurile de lemn, care pot fi executate intr-o unitate de productie specializata si livrata in santier in sistem pachetizat. Astfel, toate elementele structurii de lemn sunt pregatite in fabrica sub forma de grinzi cu zabrele sau capriori taiati la dimensiune. Trebuie sa se renunte la metoda clasica de a construi structuri de lemn direct in santier, din chereste bruta.

Avantaje :

Se reduce risipa de material lemnosTimp de executie redusCalitatea lemnului prin uscare si tratareSpatiu locuibil mai mareEconomie de bani

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.