Ghidul Serviciilor
Rollconfort Systems, Producator Rulouri Exterioare Aluminiu Cluj
inapoi la firma 106 vizite
Poza Jaluzele verticale Cluj / Valcea
Foto
Foto

Jaluzelele verticale ondulate conferă un plus de frumuseţe în spaţiul dvs. printr-un aport de creativitate. Cu un design deosebit şi totodată foarte funcţionale oferă protecţia optimă împotriva luminii.

Prezente într-o gamă variată de culori, acestea sunt ideale pentru toate interioarele, având posibilitatea de a alege nuanţa potrivită pentru spaţiul pe care doriţi să-l redecorati.

Susţinute de o şină şi prevăzute cu metal în partea de jos (pentru o bună stabilitate), acestea sunt uşor de manevrat, putând fi trase fie de o parte sau de alta a ferestrei, fie central.

 Descriere  Lamelele jaluzelelor verticale ondulate au lăţimea in partea groasă de 127 mm, micşorandu-se treptat până la 89 mm. Lumina se reglează prin intermediul lamelelor, acestea rotindu-se prin acţionarea lănţişorului cu bile. Prin acţionarea şnurului cu greutate se permite accesul lejer la deschiderea geamului.

 Caracteristici 

Disponibile într-o gamă largă de materiale textile de calitate superioară tratate antistatic şi ignifug.

 Materiale jaluzele verticale ondulate   Date tehnice materiale (date generale): 

Termen de execuţie şi livrare: 3-5 zile lucrătoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.