Ghidul Serviciilor
Rollconfort Systems, Producator Rulouri Exterioare Aluminiu Cluj
inapoi la firma 106 vizite
Poza Rulouri Exterioare Cluj / Valcea
Foto

Rulourile exterioare tencuibile sunt destinate obiectivelor noi, care se exe­cutã luându-se în calcul încorporarea discretã a sistemului în zidarie. Caseta ruloului este încastratã în perete în timpul constructiei. Astfel partea frontalã constituie un suport pentru orice fel de material de fini­sare (de exemplu tencuiala). Ea devine o parte invizi­bilã a faţadei clãdirii.

Sistemul asigurã o izolare termicã şi acusticã perfectã deoarece nu intervine în construcţia tocului, a ferestrelor sau a uşilor. Nu reduce capacitatea de izolare a acestora şi permite oricând realizarea lucrã­rilor de conservare şi întreţinere a elementelor mecanice ale ruloului.

Toate tipuri de rulouri exterioare vi le putem oferi:

După alegerea tipului de rulouri exterioare dorit, trebuie aleasă modalitatea de acţionare care poate fi:

 *varianta de acţionare manuală prin şnur este cea mai uzuală şi recomandată. Necesită o gaură mai mică de trecere prin tâmplărie (8 mm), comparativ cu cea necesară pentru panglică (14 mm).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.